Frans Simone Robin en Suzanne Houbraken

In dit weblog kun je onze belevenissen in Noorwegen lezen.

zondag, mei 06, 2007

Even bijkletsen

Hallo allemaal, hier weer even een berichtje van ons, nu uit een regenachtig Sauda. Frans heeft er al weer twee nachten op zitten en is bijna niet herkend door zijn collega's vanwege zijn korte haar. Zo kort heeft hij het nog niet gehad hier. Het is wel lachen, omdat als hij een collega tegenkomt in de winkel of op straat dan zeggen ze in eerste instantie niks terug.
Maar de clienten zien wel snel dat het frans is en dan krijgt hij complimenten over zijn haar.
Suzanne is afgelopen nacht bij een vriendin gaan slapen dus het was rustig met zijn tweeen (robin en ik). Robin gaat dadelijk naar het feestje van zijn vriend Paul (de zoon van anne, dit is een dochter van else). Hij komt ook hoogstwaarschijnlijk bij hem in de klas, maar dat is iets voor morgen.
Suzanne was wel weer blij om naar school te gaan en dit is dan ook goed gegaan, zij is op vrijdag weer geweest omdat donderdag veel te vroeg was.
Op dit moment regent het hier maar dat was ook wel nodig, het was erg droog hier net als in nederland. Ik hoop dat het daar ook regent al is het maar voor een dag.
Verder heb ik alleen nog te zeggen dat wij voorlopig bij else blijven wonen omdat de toeristen de meeste huizen opkopen en dan wordt de prijs erg hoog. Wij gaan morgen naar de burgemeester om te kijken of zijn niks voor ons kan regelen.

Veel groeten van ons uit noorwegen, Doei