Frans Simone Robin en Suzanne Houbraken

In dit weblog kun je onze belevenissen in Noorwegen lezen.

zondag, december 03, 2006

Update Suzanne in Norway

Hallo allemaal,

Hier de beloofde update van Suzanne. Het heeft even geduurd maar afgelopen week zat vol van de voorbereidingen dus ik heb niet erg veel tijd gehad om te schrijven.

Om 5.00 uur zaterdag ochtend zijn wij opgestaan en om 6.15 uur waren Annet en Linda bij ons om ons op te halen. Wij waren om 7.45 uur op het vliegveld om om 8.00 uur was suzanne ingecheckt. Wij zijn daarna even iets gaan drinken en om 8.15 uur hebben we frans wakker gebeld om te vertellen dat ze al was ingecheckt. Om 8.30 uur zijn tante vivian en ome Jos nog gekomen om mee afscheid te nemen. Dit vondt Suzanne erg fijn. Om 9.30 uur is e opgehaald door een begeleidster en die heeft haar meegenomen door de douane. Ze is daar op een wit karretje meegegaan naar de vertrekgate B17.
Suzanne is vertrokken op 2 december om 11.05 uur omdat haar vliegtuig flinke vertraging had. Om 13.45 uur was zij in Copenhagen en om 14.10 uur is ze weer in het vliegtuig naar Stavanger gegaan. Dit was een turbulente vlucht maar al met al heeft ze het als zeer gaaf en vet ervaren.
Om 15.45 uur was zij in Stavanger en stond frans ze al op te wachten. Het was een zeer emotioneel weerzien en ze vergat dat ze ook nog eerst door de douane moest om haar identiteitspas te laten zien. Om 16.00 uur sloot frans haar in zijn armen en zijn ze samen terug gereden naar Sauda. Het was al donker en ze zijn maar meteen eerst wat gaan eten.
Frans bestelde in het noors en dit was heel raar volgens Suzanne.

Toen ik ze om 22.00 uur belde waren ze allebei erg moe. Suzanne haar eerste indruk was dat het erg donker was maar hoe ze het verder heeft ervaren zal ze zelf nog wel schrijven.

Ze gaat morgen naar haar nieuwe school en dan zal zij zelf gaan schrijven wat haar ervaringen zijn in Sauda.

Ik moest nog wel aan degene die allemaal afscheid van haar genomen hebben zeggen dat zij dit erg fijn vond. Ook op school was het afscheid erg fijn en zij heeft het gevoel dat ze goed afscheid heeft gehad van de klas. Ook mijn dank voor dit organiseren vooral aan hr. Busio en hr. Schoormans.

4 Comments:

Blogger Frans Simone Robin en Suzanne Houbraken said...

Dit is een test

15:19  
Blogger Hans & Pauline said...

Ik hoop dat ze het erg naar haar zin zal hebben. We vinden het erg dapper dat ze dit durft.

Succes Suzanne.

Hans & Pauline

16:57  
Blogger Hans said...

Hoi HOubraakjes

Als het goed is kunnen we eindelijk berichten sturen. Het is een mooie site en we kunne jullie nu volgen. we hopen dat Suus het goed naar haar krijgt, de resttrouwens ook.

groet
Hans en Miranda
Kayleigh Danny

18:18  
Blogger johan busio said...

Geen dank, de klas is weer vervelend geweest vandaag maar dat is niet zo erg. grapje alles goed daar in dat koude vikingland??? hier regent het en psv is de beste en eindhoven de gekste!!!!! à+

12:18  

Een reactie posten

<< Home