Frans Simone Robin en Suzanne Houbraken

In dit weblog kun je onze belevenissen in Noorwegen lezen.

dinsdag, december 26, 2006

Hallo vanuit noorwegen

Hallo allemaal,

Hier een groet uit noorwegen. Wij zijn donderdagavond om 20.00 uur gearriveerd in Sauda nadat frans ons had afgehaald bij het vliegveld in Stavanger. Suzanne was er niet bij omdat zij iets op school te doen had.(voetballen op school, en ze hebben de finale gewonnen) Zij was wel thuis toen wij aankwamen. Robin was onderweg in slaap gevallen en toen hij weer wakker werd was hij erg misselijk en moest gelijk vomeren (netjes gezegd). Wij zijn daarna dus niet uit eten geweest maar hebben pizza gehaald.
De vrijdag waren wij al gelijk uitgenodigd bij Ton de fysiotherapeut en die woont in de bergen. Het was erg mistig dus wij hebben niet gezien hoe hij woont maar dit komt nog wel.
Het was erg laat toen wij weer naar huis gingen.
Zaterdag is een rustige dag geweest en hebben niet erg veel meer gedaan dan uitslapen hangen op de bank en boodschappen.
Zondagavond waren wij uitgenodigd samen met Else bij haar dochter Anne en de familie.
Wij moesten om 17.00 uur klaar staan en zijn met Else haar auto met zijn vijven naar het huis van Anne geweest. Dit is ook boven in de bergen en zij wonen erg mooi. Hier in noorwegen is het op kerstavond traditie dat er iemand komt eten (noorse stijl, schaap en ribben) en daarna mogen alle kinderen hun cadeautjes open maken die dan al ongeveer 1 week onder de boom liggen.
Dit was heel leuk om te zien omdat de cadeaus in een mum van tijd open en op waren.
Wij hebben hier een erg leuke avond gehad en gingen pas om 12.00 uur weer naar huis.
Maandag was het een erg mooie dag en zijn wij een stuk gaan rijden naar de bergen. Wij hebben een heleboel gezien van de omgeving en ook gefilmd en gefotografeerd.

Nu is het dinsdag (tweede kerstdag) en frans moest vandaag weer gaan werken. Wij mogen dan ook gewoon op de computer bij Else en daarom schrijven wij nu pas. Suzanne en ik zitten dit samen te doen, maar suus wil ook nog een stukje schrijven dus hou ik nu op.

Ik hoop dat wij aankomende dagen toch nog sneeuw te zien krijgen anders moeten robin en ik toch nog een keer terugkomen. Over een paar dagen zal ik nog een stukje schrijven maar voor nu van mij en robin heel veel groeten uit noorwegen.