Frans Simone Robin en Suzanne Houbraken

In dit weblog kun je onze belevenissen in Noorwegen lezen.

zaterdag, augustus 08, 2009

Elfde dag vakantie

Om 9 uur op gestaan om om 11 uur de boot te kunnen hebben. Het is niet zo moeilijk geweest om hem te halen omdat we toch al op de parkeerplaats geslapen hebben.
Na een heerlijk ontbijt met verse broodjes hebben dan de boot van 11 uur.



Tussen het rode (aan de rechterkant) en het witte (aan de linkerkant) hebben we gestaan met de auto, en daar ook geslapen.

Het zicht was goed en we konden dan ook mooie plaatjes schieten onderweg.




Om kwart voor 1 kwamen in Andenes aan en hebben we eerst de walvissafari geboekt voor zaterdag 8 augustus. Er was nog genoeg plaats dus het was niet zo moeilijk een plekje te krijgen.

Daarna zijn we in de auto gesprongen en een slaapplaats gaan zoeken. We wilde eigenlijk in een hutje bij de warmwaterbaden maar daar was geen plaats meer.

Terug gereden naar Andenes zijn we toch maar op de camping gaan staan. Met dit als uitzicht.


Nadat we op ons gemak de tent in orde gemaakt hebben en alles op zijn plaats hebben gezet, zijn we terug gereden naar het centrum om te gaan eten.
Het centrum daar was niks meer open dus terug gereden naar de boekingplaats voor de walvissafari en daar in het restaurant wat erg gezellig was gegeten.



Na dit overheerlijke eten zijn we terug gereden naar de camping om eigenlijk nog een wandeling langs de zee te maken maar dat is er niet meer van gekomen omdat het helemaal dichttrok van de mist.

De kinderen nog even gebeld en we hebben samen nog goed gelachen om de opmerkingen van de kids.

Daarna zijn we gaan slapen omdat we toch wel moe waren van het niet goed slapen in de auto.